Blogurile mele

Am pornit la drum cu blogul http://imbracarea.blogspot.com/, un loc in care am postat haine colorate, tinute, vintage, de marca sau de designer. Faptul ca headerul individualiza tipul blogului (destinat exclusiv femeilor) iar noi doream sa aducem bucurie si barbatilor sau tot femeilor :), insa pentru barbatii lor, la 1 decembrie am lansat cel de-al doilea blog http://imbracarea2.blogspot.com/


Pentru ca la un moment dat simteam nevoia de ordonare am mutat hainutele vintage si retro sau cu aspect de vintage si retro pe http://imbracareavintage.blogspot.com/ In acest mod apreciam noi ca ar fi fost mai facila cautarea O astfel de optiune s-a dovedit, in timp, costisitoare, motiv pentru care am renuntat sa mai postam acolo. Este dificil sa readucem toate hainutele inapoi si de aceea va anuntam ca puteti gasi articole vintage sau in stil vintage si pe http://imbracarea.blogspot.com ( si chiar mult mai multe! accesand eticheta "vintage")


Navigarea pe blog se face fie accesand butonul"postari mai vechi",aflat in josul fiecarei pagini, fie accesand etichetele ce prezinta interes pentru dvs. aflate in dreapta imaginilor postate. Pentru orice informatie accesati pagina "cum comand" sau contactati-ne la adresa de e-mail imbracarea@gmail.com.


Articolele vandute au fost si vor fi in continuare sterse.


Nu uitati ca atunci cand faceti o comanda, acel minim de 30 de lei necesar, poate fi suma cumulata a articolelor de pe cele trei bloguri.


Va multumim pentru vizita si va dorim alegeri inspirate!