Cum comand?

Dali
 
Daca v-au placut unul sau mai multe articole postate si doriti sa comandati, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: imbracarea@gmail.com unde veti preciza macar una dintre cele trei coordonate: numele articolului, pretul acestuia si linkul unde se gaseste. Pentru a ne asigura ca este vorba de o comanda sigura este necesar, de asemenea, sa ne transmiteti numele si adresa completa la care va fi trimis coletul.  Plata se face prin doua modalitati: ramburs si virament bancar (pe care noi il preferam) in cea din urma situatie costurile de transport (doar prin posta romana) fiind din partea casei. Detaliile se vor stabili pe e-mail in cazul alegerii variantei virament bancar. La preturile afisate se mai adauga:
1. o suma ce poate varia in intervalul 10-20 lei (in functie de greutatea coletului) - cheltuielile de expediere colet- prin Posta Romana. 
2. o suma de 10 lei colet, prin curier, in cazul in care plata se face in sistem virament, in avans, si 30 lei daca plata se face la destinatie. Comanda minima este de 30 RON!(poate fi suma cumulata a articolelor de pe cele trei bloguri gestionate, respectiv: http://imbracarea.blogspot.com/ (articole vestimentare femei),http://imbracarea2.blogspot.com/ (articole vestimentare barbati)  http://imbracareavintage.blogspot.com (articole vestimentare vintage si vintage like).
Produsele nu se returneaza, motiv pentru care va rugam sa cereti toate informatiile de care aveti nevoie in legatura cu articolul de care sunteti interesat.

P.S.
In general, incercam sa postam sambata seara. Astfel, pentru ca produsele sunt depozitate intr-o locatie unde ajungem doar la sfarsit de saptamana, expedierea articolelor postate sambata se va realiza, de regula, in cursul saptamanii urmatoare, doar in conditiile in care comanda a fost plasata pana duminica ora 14.00, cel tarziu. Pentru comenzile plasate in cursul saptamanii expedierea se face in urmatoarea saptamana. Va multumim pentru intelegere!

Blogul nu este un magazin online ci un loc in care postam, ocazional, articole vestimentare noi sau putin purtate care ne apartin (suntem patru persoane) si care din diferite motive ajung sa nu mai fie valorificate asa cum merita.
Va asteptam pe la noi si va dorim alegeri inspirate!